• taustakuva2017

Lehdistölle

 

LEHDISTÖTIEDOTE

Multiaista Satoa 20.7.–24.7.2016

Multialainen pieni, pippurinen ja laadukas Multiaista Satoa -kulttuuritapahtuma järjestetään tänä kesänä 19. kerran. Ohjelmiston perusrakenne on taidelähtöinen, monitaiteinen ja paikallisväritteinen. Viiteen ohjelmapäivään mahtuu 20 ohjelmanumeroa ja monet niistä ovat ilmaisia. Vuoden 2016 teema on ”Signaaleja”. Sillä viitataan taiteeseen keinona ymmärtää maailmaa: mitä taiteeseen heijastuu ja mitä taide heijastaa?

Kesän 2016 ohjelmassa on muun muassa valokuvataiteilija Marko Hämäläisen uuden Asiaton oleskelu kielletty -näyttelyn avajaiset, Sibeliuksen puusarja Op. 75 luonnossa, Olavi Uusivirta, multialaisten koululaismusikaalien levynjulkistamiskonsertti ja Tutuilla poluilla - Mirja-Liisa ja Olavi Kankaan muistokonsertti, maailman rytmejä, tanssia, sirkusta, puheita, näyttelyitä sekä laadukkaita ja painavia, mutta mutkattomia keskustelutilaisuuksia. Mm. Ylen jälkiviisaista tuttu toimittaja Ville Blåfield johtaa ympäristöpaneelia torstaina 21.7 klo 16.00 Multian Työväentalolla, jossa toisiaan haastavat kansanedustaja, sosiaalineuvos, taiteilija ja Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja.

Multiaista Satoa viljelee ja korjaa satoa reilun kulttuurin hengessä ajatuksenaan, että taide kuuluu kaikille, vauvasta vaariin.

Yhteydenotot:

Satu Olkkonen, 050 5353197

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Reima Viitala, 050 5353197

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koko ohjelma osoitteessa

http://www.multiaistasatoa.net/images/lataukset/Multiaista_satoa_2016nettiin.pdf

 

Voit ladata viereisestä valikosta kuvia lehdistökäyttöön. Toivottavaa ja suotavaa olisi mainita kuvaajan nimi kuvan käytön yhteydessä.