• taustakuva2017

Lehdistölle

LEHDISTÖTIEDOTE  

Multiaista Satoa 

19.7.–23.7.2017

 

Multian pieni, pippurinen ja laadukas Multiaista Satoa -kulttuuritapahtuma järjestetään tänä kesänä 20. kerran teemalla Aika matka! Teema viittaa myös Suomen satavuotiseen historiaan.

 

Ohjelmiston perusrakenne on taide- ja paikallislähtöinen. Viiteen ohjelmapäivään mahtuu 20 ohjelmanumeroa ja monet niistä ovat ilmaisia. 

 

Kesän 2017 ohjelmassa on muun muassa aiemmin vuosina 1998 ja 2007 järjestetty Härkölampi soi -tapahtuma, nyt kolmannen kerran. Se on valon ja äänen kokonaisuus, yhteisötaideteos, joka juhlii sekä Sadon että Suomen merkkivuotta.

 

Muista ainutkertaisista, vain tätä vuotta varten luoduista ohjelmakokonaisuuksista, mainittakoon Aulikki Oksasen Villit Peurat -runoilta, sellisti Liina Leijalan yökonsertti, kyläpersoona Arvo Teppolan iltamat sekä näyttelijä Annina Rokan tekemiin henkilöhaastatteluihin pohjautuvat monologinäytelmät Sotalapsi ja Kauppataxi. Myös jazzia kuulemme oman kylän voimakokoonpanolla Skimpy Alley Beboppers. 

 

Perinteisiä ohjelmanumeroita uusilla maustein voi hakea mm. torilta, Hallin lavan tansseista, nuorten konsertista, Tupacircuksesta ja taidenäyttelyistä. Taidenäyttelyt ovat avoinna 30.7. asti (näyttelyissä mm. Raimo Reinikainen, Iina Koppinen ja Anssi Nokelainen).

 

Multiaista Satoa viljelee ja korjaa satoa reilun kulttuurin hengessä ajatuksenaan, että taide kuuluu kaikille, vauvasta vaariin.

Tapahtumavastaavat

Satu Olkkonen, 050 5353197

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Reima Viitala, 050 5353197

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koko ohjelma osoitteessa

http://issuu.com/multiaistasatoa/docs/satoa2017nettiin

www.facebook.com/MultiaistaSatoa/

http://www.multiaistasatoa.net/