• taustakuva2017

PÖYTÄVARAUKSET TORILLE!

Multiaista satoa toripoydat mainos2

 

Tee toripaikan pöytävaraus nyt p.040 6681505 ja laita viestiä jakoon.

Jätä lauantaina 22.7 aamiainen väliin ja tule Marttojen perunapuurolle Multian torille. Multiaista Satoa ohjelmallista toripäivää vietetään kymmenestä kahteen. Numeroon 040 6681505 (tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) voit tehdä pöytävarauksen torille, ilmoittaa myytävät tuotteesi ja esittää paikkatoiveesi. 

Kuvaan pääsi tällä kertaa Marianna Niskasen ihanat käsintehdyt villasukat. Arvostamme tätä kaikkea kaunista, maukasta ja itsetehtyä, mistä torimme tunnetaan. Vaikka ilmoittautuneita jo on, mukaan mahtuu vielä.

Ystävien ja tuttujen jälleennäkemisen ja kaffittelun lomassa voit nauttia torin ihanasta ohjelmasta. Sitä kuuntelemaan sinut kutsuu Sinervän koulun lauluhelmi Helmi Miettinen, vähän jo varttuneemmat Linnan sisarukset Sanna & Tapani, vielä vähän varttuneemmat veitikat KulmanKundit eli Kale, Puntsi, Raimo ja Hannu. Pienimäen mökkipolulta tiensä lavalle on löytävä myös Ukuleleyhtye Jykylele Jyrki Loukolan johdolla. 

Kesätervehdyksiä tietenkin on, on kunnanjohtajaa ja kansanedustajaa. Puheenvuoronsa jälkeen kansanedustaja Anne Kalmari kutsuu sinut jatkoille kunnantuvan terassille jatkamaan keskustelua. 

Toripäivän päättävissä omintakeisissa Satoarpajaisissa jännitämme tietenkin, kenen pihaan saapuu hiekkakuorma, klapikasa tai peräti tuppeen sahattu lautakuorma! Tervetuloa torille hengailemaan, ei välttämättä minkään syyn vuoksi! Juuri se voi olla parasta, pieni hengailu Multian kesässä.